6d Energy Cake Chocolate 6x44g

-20%
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen apotheek

Levering aan huis - avondronde

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De 6d ENERGY CAKE is een licht verteerbare, koolhydraatrijke "cake" die zorgt voor een snelle energieaanvoer. Eén verpakking 6d ENERGY CAKE bevat 31g koolhydraten in een 2:1 verhouding van glucose op fructose. Deze 2:1 verhouding laat een opname tot wel 90g koolhydraten per uur toe. Bovendien bevat deze reep, in tegenstelling tot de meeste andere repen, ook 141 mg natrium. Hierdoor worden de zoutreserves in het lichaam efficiënt aangevuld. Dit is vooral belangrijk voor sporters die niet alleen veel, maar ook zout zweten ('salty sweaters)', zeker tijdens inspanningen in een warme omgeving die gepaard gaan met veel vochtverlies.

Kortom, de 6d ENERGY CAKE is de ideale keuze voor alle sporters die nood hebben aan een snel beschikbare energie, en vooral in een warme en/of vochtige omgeving.

Gebruik

Eet 2-4 sneetjes (44-88g) per uur inspanning, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de inspanning.

Omwille van de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium is het aanbevolen de 6d ENERGY CAKE steeds te gebruiken in combinatie met water. Dit om een goede opname te garanderen en het risico op maag-darmklachten te minimaliseren.

Samenstelling

Ingrediënten: fructosestroop, dextrose monohydraat, roggebloem, pure chocoladedruppels 9% [suiker, cacaomassa, magere cacaopoeder, cacaoboter, dextrose, emulgator (zonnebloemlecithine)], water, rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, dinatrium difosfaat), zout, specerijen. Bevat kaneel. Kan sporen van melk en noten bevatten.

/100g /44g (2 sneetjes)
Energie 1477 kJoule 650 kJoule
349 Kcal 154 Kcal
Vetten 4,4 g 1,9 g
waarvan verzadigde vetzuren 1,8 g 0,8 g
Koolhydraten 73 g 32 g
waarvan suikers 48 g 21 g
Vezels 2,4 g 1,1 g
Eiwitten (as is basis) 2,9 g 1,3 g
Zout 0,78 g 0,34 g
Indicatie

Energiecake met chocoladesmaak.

Details
CNK4346755
FabrikantenSNAD - Sports Nutrition Advice and Distribution
Merken6D Sports